Home

Onderscheidend

Amanos Uitzendbureau is al sinds 1994 specialist in het uitzenden en detacheren van personeel voor verschillende branches.

Onze missie

Amanos zorgt voor een sterke arbeidsrelatie tussen opdrachtgevers en flexkrachten. Right People Right Place is waar we voor staan.

Team

Ieder heeft zijn eigen achtergrond waarin die is gespecialiseerd. Hierdoor kunnen wij als team de juiste talenten verbinden.

“Vriendelijke mensen op het kantoor van Amanos.”

Ik persoonlijk ervaar de relatie tot Amanos goed. Korte lijnen, direct een oplossing voor belemmeringen zoals het niet komen opdagen van personeel.
Ze zijn zeer flexibel en ook te bereikbaar na kantoor uren. Heeft goed personeel. Het personeel wordt klaargestoomd met onder andere een veiligheids cursus voordat ze op werk komen. Het Amanos kantoor team komt ook langs bij de werknemers in de fabriek, voor een soepele en efficiente ervaring.
Amanos heeft mensen ter beschikking op ieder niveau.
Hans Voois
Conline Coatings

“Wij als Verwatercoating, zijn tevreden met onze samenwerking.”

Wij als Verwater coating, zijn tevreden met onze samenwerking. Doordat Gulcan mijn vast contact persoon is bij Amanos, hebben wij regelmatig contact en direct antwoord op onze vragen.
De schilders die hier al enkele jaren lopen, zijn wij als verwater coatings tevreden mee.
We kijken uit naar onze samenwerking in de toekomst.
John Pruymboom
Verwater Coatings

Kom je ook naar AMANOS voor een kennismaking?

Elke werkdag van 09.00 tot 17.00 uur ben je van harte welkom