Wie zijn wij

Onderscheidend

Amanos Uitzendbureau is al sinds 1994 specialist in het uitzenden, payrollen en detacheren van personeel voor verschillende branches. Daardoor zijn wij een betrouwbare partner bij uw zoektocht naar tijdelijk personeel. Wij hebben een grote kandidatenbestand waar we uit kunnen kiezen en door de jarenlange samenwerkingen met opdrachtgevers hebben wij ervaringen met verschillende functies.

Onze missie

Amanos zorgt voor goede arbeidsrelaties tussen opdrachtgevers en flexkrachten. Iedere opdrachtgever is anders, iedere uitzendkracht is anders. Door onze jarenlange ervaringen weten we precies hoe wij achter moeten komen wat de behoefte is van onze opdrachtgevers en uitzendkrachten zodat we een goede match kunnen maken. Wij bieden flexibiliteit voor onze opdrachtgevers en zekerheid voor onze uitzendkrachten voor een waardevolle arbeidsrelatie.

Team

Wij zijn een klein, sterk team van vijf leden op kantoor. Ieder heeft zijn eigen achtergrond waarin die is gespecialiseerd, zo kunnen wij onze opdrachtgevers goed van dienst zijn, omdat wij precies weten wat er verwacht wordt van de diensten en uitzendkrachten.